Riool Vervangen Dongen? Snel en vakkundig opgelost

100% tevredenheidsgarantie, Al 15 jaar actief in de regio!

Riool verstopt Dongen

Een riool verstopping in uw ondergrondse riool in Dongen is een zeer ernstig probleem, zeker als deze niet tijdig wordt ontdekt. Eenmaal verstopt, kan het water nergens meer heen. Dat betekent dat het terugstroomt naar uw huishoudelijk sanitair.

Riool verstopt Dongen? Bel direct AJ ontstoppingsbedrijf Dongen op 06 819 331 98
Maar aangezien u niet kunt zien wat er ondergronds gebeurt, hoe zou u dan weten dat de bovengrondse problemen worden veroorzaakt door verstopte of gebarsten rioolbuizen? Dit zijn de meest voorkomende waarschuwingssignalen:

Riool verstopt Dongen

Meerdere armaturen zijn verstopt – Een verstopt toilet kan een teken zijn van een verstopt riool. Maar diezelfde ondergrondse verstopping kan ook leiden tot back-ups van douche- en badafvoer. Deze zitten lager dan een toilet en aangezien rioolwater naar boven stroomt, zal het eerst het bad en de douche raken. Als ze alle drie tegelijk verstopt zijn – toilet, riool en bad – kun je er gerust vanuit gaan dat je een ondergronds probleem hebt.

Riool verstopt Dongen? Bel direct AJ ontstoppingsbedrijf Dongen op 06 819 331 98

Het toilet doorspoelen – Als het doorspoelen van het toilet ertoe leidt dat er water terugstroomt of in het bad of de douche komt, is de kans groot dat u een verstopt riool heeft. Doorgespoeld toiletwater dat niet door de afvoer kan, stroomt weer omhoog en komt op het laagste punt weer uit.

Zet een gootsteenkraan aan – Als een toilet borrelt terwijl u water in uw gootsteen laat lopen, draai dan de watertoevoerklep van de gootsteen dicht. Als het toilet nog steeds borrelt zonder dat er water naar de gootsteen stroomt… wat denk je? Verstopt riool. Riool verstopt Dongen? Bel direct AJ ontstoppingsbedrijf Dongen op 06 819 331 98

Wasmachine – Als de afvoer van de wasmachine ervoor zorgt dat een toilet overloopt of terugloopt in het bad of de douche, kan dit de oorzaak zijn van de riolering.

Afvoer verstopt – Als u een hoofdleidingreiniging heeft, heeft u een extra manier om een rioolafvoerverstopping te verifiëren. Lokaliseer de reiniging, open deze en controleer op afval of water. Onder normale omstandigheden zou je ook niet moeten kunnen zien.

Vochtige plek op uw gazon. Als het al een tijdje niet heeft geregend en je hele gazon droog is, behalve één vochtige plek waar je anders geen rekening mee kunt houden, is er waarschijnlijk een ondergronds rioollek.
Riool verstopt Dongen? Bel direct AJ ontstoppingsbedrijf Dongen op 06 819 331 98

• Direct hulp bij verstoppingen, dag en nacht: 06 819 331 98

Neem nu contact met ons op