Riool Vervangen Dongen? Snel en vakkundig opgelost

100% tevredenheidsgarantie, Al 15 jaar actief in de regio!

Afvoer wc verstopt Dongen

WATER BLIJFT LOPEN NA SPOELEN

Afvoer wc verstopt Dongen oplossen

Als u lang na het doorspoelen water hoort doorstromen, is er waarschijnlijk een lekkende klep of tankafdichting. Deze bevinden zich op de bodem van de watertank van het toilet. Of de vulbuis is losgeraakt. Om meteen van diensten gebruik te maken van een afvoer wc verstopt Dongen, belt u 06 819 331 98.

Afvoer wc verstopt Dongen

Na een spoeling moet de tank met water worden bijgevuld voor de volgende spoeling. Terwijl het water de tank bijvult, heft het een vlotterklep op die het water afsluit wanneer het het juiste niveau bereikt.

Als dat niveau te laag is ingesteld, is de spoeling niet krachtig genoeg (hij heeft geen sterk genoeg sifon) om afval adequaat af te voeren. Soms blijft het toilet doorlopen en soms wordt de kom niet bijgevuld.

Hieronder staan oplossingen voor een lopend toilet. Dit zijn dingen om in de aangegeven volgorde te controleren. De meeste reparaties kunnen worden uitgevoerd met een tang (of kanaalsloten) en een schroevendraaier.

LAWAAI OF LANGZAAM VULLENDE TOILETTEN

Een luidruchtig of langzaam vullend toilet kan betekenen dat uw watertoevoerafsluiter (aan de muur) verstopt raakt.

Er zijn twee oplossingen:

Gebruik een gereguleerde vulklep om het geluid te stoppen door het inkomende water te vertragen. Het verminderen van de snelheid door het inkomende water kan het resonantiegeluid dat u in de watertoevoerleiding hoort stoppen.
Vervang de afsluiter. Als een gereguleerde vulklep niet helpt, is er te veel vuilophoping (minerale afzettingen) in de afsluitklep. Het moet worden vervangen door een nieuwe.

Blijft u problemen houden met een Afvoer wc verstopt Dongen, bel AJ ontstoppingsbedrijf Dongen op
Om meteen van diensten gebruik te maken van een afvoer wc verstopt Dongen, belt u 06 819 331 98.

Neem nu contact met ons op