Riool Vervangen Dongen? Snel en vakkundig opgelost

100% tevredenheidsgarantie, Al 15 jaar actief in de regio!

Afvoer keuken verstopt Dongen

  • Help, Mijn keukenafvoer is verstopt:
  • Direct hulp bij afvoer keuken verstopt Dongen, bel 06 819 331 98

Wat te doen als uw keukenafvoer verstopt is n Dongen?

Wat is er erger dan een verstopte keukenafvoer wanneer u de afwas probeert te doen? Het maakt niet uit of het water langzaam of helemaal niet uit de gootsteen loopt. Het is erg vervelend om geduld op de proef te stellen voor hoe lang u het kunt negeren, en elke keer dat het probleem niet is opgelost, verschijnt het opnieuw en maakt u zich kwaad. Het is ook heel belangrijk voor u om te weten dat elke keer dat u het negeert, het helemaal niet beter zal worden. Alleen meer voedsel van de borden zal door de afvoer gaan en zich opstapelen, waardoor het probleem groter en moeilijker op te lossen is. Dus wat heeft het voor zin om te wachten? Doe het gewoon zo snel mogelijk en u heeft in de toekomst één ding minder om zich zorgen over te maken.

afvoer keuken verstopt Dongen

Keukenafvoer verstopt in Dongen met rijst

Niet veel mensen merken op dat rijst in de riolering gieten een van de ergste dingen is die ze kunnen doen. De rijst kan dankzij zijn plakkerige aard gemakkelijk samenkleven met ander afval dat door de gootsteen is gegaan en een ernstige verstopping veroorzaakt. Wil je weten wat het lekkerste is aan de rijst in de afvoer? Het kan niet gemakkelijk worden afgebroken, zelfs niet na het gebruik van sterke chemicaliën in de afvoer. Waar u mee te maken krijgt als u rijst in de gootsteen giet, kan permanente schade aan uw afvoeren zijn, die u, om te repareren, een onaangename hoeveelheid geld zal kosten. Dus, zou het de moeite waard zijn om de rijst in de gootsteen te gieten of zou je hem liever in de prullenbak gooien?

Keukenafvoer verstopt in Dongen door vet

Een ander ding dat blijvende schade aan de afvoer van uw gootsteen kan veroorzaken, is door vet door de gootsteen te gieten. Iedereen weet hoe moeilijk het is om olie en reuzel uit de potten te verwijderen. U moet heet water en vloeibare zeep aanbrengen. Eenmaal uit uw gootsteenafvoer, blijft het vet in de vetvanger. Om het vet daar te krijgen, moet u echter heet water aanbrengen. Als je het afspoelt met koud water zal de olie materialiseren en vast komen te zitten aan de wanden van de afvoeren. De kleine stukjes voedsel die naar beneden gaan, ze blijven aan de olie plakken en het zal niet in de riolen kunnen komen. Dus wat u moet onthouden om vet kwijt te raken, is dat warm water uw beste assistent is.

Er zijn gevallen waarin u zult merken dat het water uit de gootsteen niet goed wegloopt. Er komen bellen naar de oppervlakte alsof iemand aan de andere kant van de afvoer blaast en het maakt je gewoon een puinhoop in de keuken. Wat dit probleem veroorzaakt, is dat de ventilatieopening in de afvoer van de gootsteen verstopt is. Het gebeurt niet vaak dat dit gebeurt, maar als het gebeurt, moet je weten wat de oorzaak is. Kijk onder de gootsteen en je ziet een kleine pijp die aan de zijkant van de gootsteen wordt aangesloten. Wat u moet doen, is het verwijderen om het te kunnen onderzoeken. U kunt het heel eenvoudig verwijderen door de aansluitingen van de buis los te draaien door tegen de klok in te draaien. Maak de pijp goed schoon en plaats hem weer. Het water moet normaal worden afgevoerd, zonder dat er luchtbellen uit komen.

De symptomen van een verstopte keukenafvoer in Dongen:

  • Keuken afvoer verstopping ontluchting

Dubbele gootsteen verstopte afvoer Dongen

Het maakt niet uit of u een enkele of dubbele gootsteen gebruikt als u verstoppingsproblemen heeft. Je denkt bij jezelf dat, aangezien één kant van de gootsteen verstopt is, je de tweede kunt gebruiken om de verstopping te negeren. Dat zou goed zijn als de klomp zich vlak onder de gootsteen zou bevinden en voordat de twee leidingen worden aangesloten. Als de verstopping verder is, zal het afvalwater een back-up maken op de andere gootsteen en zal het op hetzelfde niveau zijn als de eerste. De snelste manier om het te ontstoppen is door een zuiger te gebruiken. Voordat u op een van de gaten aanbrengt, moet u ervoor zorgen dat het andere afvoergat is afgedicht, zodat de druk goed wordt uitgeoefend. Beweeg de zuiger op en neer om de afvoer te ontstoppen. Zodra je zult zien dat het werkte, maak je het volgende gat aan de andere kant van de gootsteen los. Het water moet normaal worden afgevoerd, aangezien het probleem is verholpen.

• Direct hulp bij afvoer keuken verstopt Dongen, dag en nacht: 06 819 331 98

Neem nu contact met ons op